Az Ön internet böngésző programja elavult.
A weboldal Internet Explorer 8.0– ban nem tekinthető meg.

Internet Explorer letöltés itt!
Mozilla FIREFOX letöltés itt!
Google Crome letöltés itt!

ÉLETEGYENSÚLY

 

 

"A boldogság sokkal inkább az ember lelki állapotának, semmint az eseményeknek a függvénye,

ezért szívünk és elménk rendszeres edzésével érhető el.

Úgy, ha átformáljuk hozzáállásunkat és gondolatainkat."

(A dalai láma)

az egészség fejlesztése,

a teljesítmény fokozása

Napjainkban rengeteget hallani az egészség összetevőiről, lelkünk működéséről, a stresszről, és az életmódról.

Sok könyv, és tréning szól az Élet magas szintű műveléséről, miközben a virtuálissá vált, torz módon teljesítményelvű kor rohanásában, a feldolgozhatatlan mennyiségű információtól elárasztva, csak kevesen értik igazán, mit is jelentenek az olvasottak - és alig valaki képes megvalósítani őket.

Ugyanis csak néhány ember ismeri a legfőbb tudást:

a változás művészetét.

Nekünk éppen ez a tudás a hivatásunk!

Az egészség-fejlesztés, a hatékony önszabályozás,

és az elmélyülés módszereinek átadása.

hatékony stressz-kezelés

pozitív életminőség

Ön is vágyott már rá, hogy állandósítsa a tökéletes kiegyensúlyozottságot?

Ha a derű nem is lehet folyamatos, sokat tehetünk a jó közérzetünkért. A külső-belső egyensúlyt, és harmóniát úgy teremthetjük meg, úgy javíthatjuk képességeinket, teljesítményünket, vagy fejleszthetjük egészségünket, ha megtaláljuk a helyes motivációt, megszerezzük a kellő ismereteket, majd nagy önfegyelemmel átalakítjuk gondolkodási-, érzelmi-, és viselkedési mintáinkat.

Az út mindenki számára nyitott, aki hajlandó tudatosan kezébe venni az irányítást. Élsportoló, cégvezető, és tanár is dönthet úgy, hogy fejlődni szeretne – de csak eltökélt önfejlesztéssel képes élete folyásán változtatni. A döntés az Öné, mi a változás technikájával állunk rendelkezésére.

ÉLETMÓDVÁLTÁS

Közérzetünk és egészségi állapotunk egy kölcsönhatás folyton változó "végeredménye", lelkivilágunk pedig képes pozitívan és károsan is befolyásolni nemcsak élettani folyamatainkat, hanem kapcsolatainkat, és szakmai fejlődésünket is. A pozitív életminőség úgy jön létre, ha figyelünk az egészséges táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, és lelki folyamataink révén a feszültség-kezelési készségek fejlesztésére.

Kollégáimmal mindezen változásokban nyújtunk segítséget.

Egészség-fejlesztő és céges hatékonyság-növelő szolgáltatások

Személyes Életegyensúly Programunkkal (SZÉP) és Csoportos Életegyensúly Programunkkal (CSÉP) állunk azon magánszemélyek és szervezetek rendelkezésére, akik már tudják: a megfelelő stresszkezelés, és az azzal szorosan összefüggő egészségi állapot bőven megtérülő befektetés.

Folyamatosan induló nyílt stresszkezelési -, kommunikációs -, és relaxációs tréningjeinkkel kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken!

Tréningjeink egyéni jelentkezők számára

Tréningjeink egyéni jelentkezők számára


A bármely magánszemély számára elérhető, nyílt tréning-típusokat találja itt.

Tovább
Tréningjeink cégek számára

Tréningjeink cégek számára


Egy-egy szervezet, vállalat, egyesület által megrendelhető, zárt tréning-típusokat találja itt.

Tovább

SPORTolók mentális felkészítése

A csúcsteljesítményre törekvő professzionális sportolók életének a XXI. században már természetes része a mentális felkészülés, a sikeres szerepléshez szükséges lelki tényezők fejlesztése. A már hazánkban is elfogadottá vált sportpszichológiai tanácsadás érzékelhetően növeli a téthelyzetbeli eredményességet.

 

Ole Einar Björndalen, a világ eddigi legeredményesebb biatlon versenyzője, többszörös junior világbajnok volt már, és felnőtt VB-ken is dobogó közeli eredményeket ért el, amikor egy elektronikai bolt vezetője feltett neki néhány kellemetlen kérdést: Melyek a jó, és a rossz dolgok az életében? Hogyan viseli a nehézségeket? És főleg: Hogyan építi a személyiségét?

A későbbi legenda akkor jött rá, hogy - a látszat ellenére - mindaddig rossz irányba haladt...

Tovább

Sportolóink

A világ legkiválóbb sportolóinak mindegyike Björndalen-hez hasonlóan megélt olyan időszakot a pályafutásában, amikor komoly akadályokba ütközött, és fejlődése megrekedt. Azonban éppen a lelki mélypont megtapasztalása, és a nehézségekkel való megküzdés révén tett szert olyan tudásra, amelynek segítségével aztán a legjobbak közé emelkedett.

Az elmúlt években több kliensünknek (többek között ilyen az úszó Kapás Boglárka, az öttusázó Marosi Ádám, és a birkózó Lőrincz Tamás) sikerült a világ élvonalába kerülnie, megtapasztalva e terület felbecsülhetetlen jelentőségét.

Marosi Ádám

Olimpiai bronzérmes, Világ- és Európabajnok öttusázó

Kapás Boglárka

Európabajnok, Világbajnoki 4. és Olimpiai 6. helyezett úszó

Lőrincz Tamás

Olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európabajnok bírkózó

Rólunk

A Balassa Life Balance 2007-ben kezdte meg tevékenységét, sportolók lelki felkészülésének segítésével. Később előadások, kisebb tréningek (pl. Coca-Cola Magyarország) kivitelezésével egészült ki a cég működése, és egyre több ismert, vagy pályafutása elején tartó sportoló kérte támogatásunkat (pl. a később világbajnok Marosi Ádám 2007-ben).

Az egészség-fejlesztésben megszerzett értékes tapasztalatoknak (pl. az OEFI-vel közös életegyensúly tréningeknek) köszönhetően növekedett az ilyen jellegű megrendelések száma, mígnem az EU-s pályázatok lehetőséget nyújtottak komolyabb szervezeti programok megvalósítására, és még mélyebb szakmai tapasztalatok megszerzésére. Többek között az MTVA Zrt-nél, a Pető Intézetnél, és a Szegedi Vízműnél lezajlott tréningek résztvevői megtapasztalták a változás, a hatékony önszabályozás élményét.

Szakembereink

Hitvallásunkkal összhangban olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akiknek szakmai felfogásuk és megszerzett tapasztalataik mellett példaértékű emberi és életmódbeli hozzáállásuk teljes garanciát nyújt arra, hogy zökkenőmentes, hosszú távon is kiteljesedést hozó, és mindenki számára örömteli kapcsolat alakulhasson ki csapatunkban.

Tovább

Balassa Levente

Életegyensúly tanácsadó, pszichológus

Kis László

Személyi edző

Henter Izabella

Dietetikus

Elérhetőségek

Megtiszteltetésnek tekintjük üzenetét, kérdéseit az alábbi helyen, vagy a megadott elérhetőségek bármelyikén. Email esetén 1-2 nap türelmét kérjük, a jelzett számról jövő telefonhívásokat (amennyiben nem áll módunkban azokat fogadni) igyekszünk néhány órán belül visszahívni.

Köszönjük érdeklődését!

Jelentkezés tréningre/programra
Üzenetét kézbesítettük
Küldés

Balassa Life Balance

Budapest, 1023 Repkény utca 15.

balassa.levente@eletegyensuly.hu

+36 30 367 43 00